ANASAYFA
KURUMSAL
YÖNETİM KURULU
İSTATİSTİKLER
SEKTÖRE BAKIŞ
SOSYAL
İLETİŞİM
ENGLISH

Un ve Unlu Mamuller Tanıtım Grubu Ingredients Middle East 2016 Fuarı'nda

15.11.2016


Birleşik Arap Emirlikleri'nin Dubai kentinde 7-9 Kasım  2016 tarihlerinde düzenlenen Ingredients Middle East 2016 Fuarı’na ikinci kez bir info stant ile katılan Un ve Unlu Mamuller Tanıtım Grubu ziyaretçilerden büyük ilgi gördü.

120 ülkeden gelen katılımcı ve ziyaretçilere ev sahipliği yapan fuar süresince Un ve Unlu Mamuller Tanıtım Grubu iştigal alanında yer alan başta un olmak üzere maya, nişasta ve diğer ihraç ürünlerinin ve Türkiye’nin potansiyelinin tanıtımı gerçekleştirildi.

Fuarın ikinci gününde info standımızı T.C. Dubai Başkonsolosu Sn. Erdem OZAN ve Dubai Ticaret Ateşesi Sn. Hasan ÖNAL ziyaret etti.

Un ve Unlu Mamuller Tanıtım Grubu tarafından info standı gezen ziyaretçilere tatlı ve tuzlu unlu mamuller tariflerini içeren İngilizce yemek kitabı ile sektörü tanıtan katalog dağıtıldı. Aynı zamanda, fuar süresince tanıtım grubunun ismi ve logosu bulunan mutfak önlüğü, çanta ve fırıncı seti dağıtıldı.

Kum sanatçısı Veysel Çelikdemir'in un ve kum ile yaptığı gösterilere ziyaretçiler büyük ilgi gösterdi. Ayrıca UTG’nin standında Şef Aşçı Emin Aydemir tarafından kurabiye, börek, poğaça vb. unlu mamul ürünleri hazırlanarak ziyaretçilere ikram edildi ve şov yapıldı. 

TÜM HABERLER