ANASAYFA
KURUMSAL
YÖNETİM KURULU
İSTATİSTİKLER
SEKTÖRE BAKIŞ
SOSYAL
İLETİŞİM
ENGLISH

Un ve Unlu Mamuller Tanıtım Grubu “Sial Brazil 2013” Fuarı’nda

28.06.2013


Brezilya’nın Sao Paulo kentinde Expo Center Norte’de 25-28 Haziran 2013 tarihlerinde Fispal Food Service fuarı ile aynı anda ve 29. kez gerçekleştirilen Sial Brazil 2013Uluslararası Otel, Restoran Ekipmanları, Dondurma Teknolojileri ve Gıda-İçecek Fuarı’na 32 ülkeden 500 firma katılım sağladı. TÜYAP tarafından 13 firmanın katılımıyla Türkiye’nin Milli Katılım Organizasyonu gerçekleştirildi.

Fuar, Sial’in Arjantin’deki 11 başarılı fuarının devamı niteliğinde olup Latin Amerika’nın en büyük gıda konseptli organizasyonu konumunda. 203 milyonluk nüfus yoğunluğu, tüketim potansiyeli ve artan ithalatı ile Brezilya, alternatif dış pazar arayan ihracatçılar için önemli bir pazar niteliğinde.

Un ve Unlu Mamuller Tanıtım Grubu ilk kez katıldığı fuarda iştigal alanında yer alan başta un olmak üzere maya, nişasta ve diğer ihraç ürünlerinin ve Türkiye’nin potansiyelinin tanıtımını gerçekleştirdi. Un ve Unlu Mamuller Tanıtım Grubu Başkanı Turgay ÜNLÜ ile Buğday Unu Çalışma Komitesi Üyesi Avşin KAŞIKÇI’nın katıldığı fuara info standımızı Sao Paulo Baş Konsolosu Sayın Mehmet Özgün ARMAN ve Ticaret Müşaviri Sayın Canan GÜRHAN da ziyaret etti.

Un ve Unlu Mamuller Tanıtım Grubu tarafından info standı gezen ziyaretçilere Portekizce ve İngilizce dillerinde hazırlanan ve tatlı ve tuzlu unlu mamuller tariflerini içeren yemek kitabı ile sektörü tanıtan katalog dağıtıldı. Aynı zamanda, fuar süresince çeşitli unlu mamuller fuar ziyaretçilerine ikram edildi. Ayrıca, Tanıtım Grubu’nun ismi ve logosu bulunan mutfak önlüğü ve çanta dağıtıldı.

 

TÜM HABERLER