ANASAYFA
KURUMSAL
YÖNETİM KURULU
İSTATİSTİKLER
SEKTÖRE BAKIŞ
SOSYAL
İLETİŞİM
ENGLISH

Un ve Unlu Mamuller Tanıtım Grubu Gastro İstanbul Fuarı'nda

9.05.2013


Un ve Unlu Mamuller Tanıtım Grubu, 9-12 Mayıs 2013 tarihlerinde Küçük Çiftlik Park/İstanbul’da TURYID’in sahipliğinde, Türk Mutfağı Derneği’nin (TMD) desteği ve T.C.  Kültür ve Turizm Bakanlığı’nın himayelerinde, Türkiye’nin hem içerik, hem de katılım anlamında en önemli gastronomi festivallerinden biri olmaya aday olan Gastro İstanbul’a bir info stand ile katıldı.

Gastro İstanbul, Türkiye’nin önde gelen yiyecek-içecek işletmelerini, markalarını ve üreticilerini pek çok farklı başlıkta yerli ve yabancı katılımcılarla adeta bir festival ortamında buluştururken, Türk Mutfağı’nın ve Türkiye’nin yiyecek-içecek varlığının önemli ve gündemde olan başlıklarının profesyoneller, akademisyenler ve fikir liderleri tarafından ele alınarak bilgi aktarımı ve farkındalık yaratmak üzere kurgulanmış bir paylaşım platformu yaratmayı amaçlıyor.

Festivale katılan Un ve Unlu Mamuller Tanıtım Grubu’nun info standında hem bünyesindeki ürünler yerli ve yabancı ziyaretçilere tanıtılarak Türk unundan yapılan kek, börek, kurabiye, pasta vb. unlu mamul ikramında bulunuldu hem de sektörün ihracatı ve potansiyeli hakkında bilgi verildi. Standın açılışı Şişli Belediye Başkanı Sayın Mustafa Sarıgül tarafından gerçekleştirildi.

TÜM HABERLER