ANASAYFA
KURUMSAL
YÖNETİM KURULU
İSTATİSTİKLER
SEKTÖRE BAKIŞ
SOSYAL
İLETİŞİM
ENGLISH

UTG 19. Uluslararası Mostar Ekonomi Fuarı'nda

14.04.2016


Bosna Hersek’in Mostar kentinde 12-16 Nisan 2016 tarihlerinde düzenlenen ve Türkiye’den milli katılım organizasyonu kapsamında 22 firmanın katılım gerçekleştirdiği 19. Uluslararası Mostar Ekonomi Fuarı'na Un ve Unlu Mamuller Tanıtım Grubu ilk kez katılım gerçekleştirdi.

 

Fuarda UTG standı Hırvatistan  Cumhurbaşkanı Sayın Kolinda GRABAR-KITAROVİÇ, Sırbistan Başbakanı Sayın Aleksandar VUČIĆ, Karadağ Cumhurbaşkanı Sayın Filip VUJANOVİĆ, Bosna Hersek Cumhurbaşkanlığı Konseyi Üyeleri Sayın Bakir IZETBEGOVİĆ, Dragan ĆOVİÇ ve Mladen IVANİĆ ile T.C. Başbakan Yardımcısı Sayın Numan KURTULMUŞ, T.C. Bosna Hersek Büyükelçisi Sayın Cihad ERGİNAY, Ekonomi Bakanlığı Müsteşar Yardımcısı Sayın Tarık SÖNMEZ, T.C. Mostar Ticaret Müşaviri Sayın Sedat YILDIZ ve Ekonomi Bakanlığı İhracat Genel Müdürlüğü Fuarlar Daire Başkanı Sayın Nilüfer SANDALLI tarafından ziyaret edildi. Fuar süresince Un ve Unlu Mamuller Tanıtım Grubu iştigal alanında yer alan başta un olmak üzere maya, nişasta ve diğer ihraç ürünlerinin ve Türkiye’nin potansiyelinin tanıtımı gerçekleştirildi.

Un ve Unlu Mamuller Tanıtım Grubu tarafından info standı gezen ziyaretçilere İngilizce hazırlanan ve tatlı ve tuzlu unlu mamuller tariflerini içeren yemek kitabı ile sektörü tanıtan katalog ve Tanıtım Grubu’nun ismi ve logosu bulunan mutfak önlüğü ve çanta dağıtıldı. 

TÜM HABERLER