ANASAYFA
KURUMSAL
YÖNETİM KURULU
İSTATİSTİKLER
SEKTÖRE BAKIŞ
SOSYAL
İLETİŞİM
ENGLISH

Un ve Unlu Mamuller Tanıtım Grubu Mezopotamya Tarım Ekipmanları, Gıda ve Hayvancılık Fuarı (MAGROTEX) 2016’ya katılım sağladı

27.04.2016


21-24 Nisan 2016 tarihleri arasında Mardin’de gerçekleştirilen Mezopotamya Tarım Ekipmanları, Gıda ve Hayvancılık Fuarı (MAGROTEX) 2016’ya bir info-stant ile katılım sağlayan Un ve Unlu Mamuller Tanıtım Grubu ziyaretçilerden büyük ilgi gördü.

Fuar açılışını Mardin Vali Yardımcısı Sayın Bahattin ÇELİK,  Irak Federal Kürdistan Bölgesel Yönetimi Tarım Bakanı Sayın Abdülstar MAJİD ve Mardin Büyükşehir Belediyesi Eş Başkanı Sayın Ahmet TÜRK yaptı.

Un ve Unlu Mamuller Tanıtım Grubu’nun standını Mardin OSB Başkanı Sayın A. Nasır DUYAN, Kızıltepe Ticaret Borsası Başkanı Sayın Mehmet ŞAHİN, MARGİAD Mardin İş Adamları Derneği yöneticileri, çiftçiler, Artuklu Üniversitesi öğrencileri ve birçok kişi ziyaretçi etti ve bilgi aldı. İnfo standı gezen ziyaretçilere Tanıtım Grubu’na ve Tanıtım Grubu kapsamındaki ürünlere ilişkin bilgiler içeren katalog ve Tanıtım Grubu’nun ismi ve logosu bulunan mutfak önlüğü ve çantalar dağıtıldı. 

TÜM HABERLER