ANASAYFA
KURUMSAL
YÖNETİM KURULU
İSTATİSTİKLER
SEKTÖRE BAKIŞ
SOSYAL
İLETİŞİM
ENGLISH

Un ve Unlu Mamuller Tanıtım Grubu FCBAI Bakery Fair 2015’te

5.02.2015


Un ihracatında dünya lideri olan Türkiye, Un ve Unlu Mamuller Tanıtım Grubu(UTG)’nun Filipinler’de yürüttüğü tanıtım faaliyetleri kapsamında ortak çalışmalar gerçekleştirdiği Filipino-Chinese Bakery Association Inc.(FCBAI) tarafından iki senede bir organize edilen ve UTG’nin ilk defa katıldığı FCBAI Bakery Fair 2015’te ziyaretçilerden büyük ilgi gördü.

Filipinler’in Manila kentinde 30 Ocak-1 Şubat 2015 tarihlerinde düzenlenen ve Filipinler’de fırıncılık alanında önemli fuarlarından biri olarak kabul edilen fuara Türkiye'den Un ve Unlu Mamuller Tanıtım Grubu ile birlikte 7 buğday unu ihracatçısı firma katıldı.

Dünya lideri Türkiye etkili bir tanıtım faaliyeti yürüttü. Filipinler başta olmak üzere Filipinler’in yakın çevre ülkelerinde fırıncılık sektöründe faaliyet gösteren tüm bileşenlerden çok sayıda firma ve alıcı UTG standını ziyaret etti.

Ayrıca, kum sanatçısı Veysel Çelikdemir'in un ve kum ile yaptığı gösteriler büyük ilgi topladı.

UTG standında Şef Sefa Sabırlı tarafından Türk ve dünya mutfağından çeşitli unlu mamuller hazırlanarak fuar ziyaretçilerine ikram edildi.

Un ve Unlu Mamuller Tanıtım Grubu tarafından standı gezen ziyaretçilere Tanıtım Grubu'na ve Tanıtım Grubu kapsamındaki ürünlere ilişkin bilgiler içeren kataloglar ile Tanıtım Grubu'nun ismi ve logosu bulunan mutfak önlüğü ve çantalar dağıtıldı. 

TÜM HABERLER