ANASAYFA
KURUMSAL
YÖNETİM KURULU
İSTATİSTİKLER
SEKTÖRE BAKIŞ
SOSYAL
İLETİŞİM
ENGLISH

Un ve Unlu Mamuller Tanıtım Grubu Summer Fancy Food Show 2016 Fuarı’nda

8.07.2016


ABD’nin New York kentinde 26-28 Haziran 2016 tarihlerinde gerçekleştirilen Summer Fancy Food Show Fuarı’na Un ve Unlu Mamuller Tanıtım Grubu bu yıl üçüncü kez info stant ile katılım gerçekleştirdi.

Yaklaşık 180.000 ürünün sergilendiği fuara, Türkiye başta olmak üzere Almanya, Arjantin, Avusturya, Fransa, Hollanda, İngiltere Kanada, Meksika ve Yunanistan gibi 50 ülkeden gıda sektöründe faaliyet gösteren yaklaşık 2.550 firma katıldı. Fuarı üç gün boyunca 23 binden fazla ziyaretçi gezdi.

Tunus’un partner ülke olduğu fuara Ege İhracatçı Birliği 35 firma, 1 ticaret odası ve 4 tanıtım grubu ile milli katılım organizasyonu gerçekleştirdi.

Fuar süresince Tanıtım Grubu iştigal alanında yer alan başta un olmak üzere maya, nişasta ve diğer ihraç ürünlerinin ve Türkiye’nin potansiyelinin tanıtımı gerçekleştirildi.

Un ve Unlu Mamuller Tanıtım Grubu tarafından info standı gezen ziyaretçilere İngilizce hazırlanan ve tatlı ve tuzlu unlu mamuller tariflerini içeren yemek kitabı ile sektörü tanıtan katalog dağıtıldı ve fuar süresince çeşitli unlu mamuller fuar ziyaretçilerine ikram edildi. Ayrıca, Tanıtım Grubu’nun ismi ve logosu bulunan mutfak önlüğü, çanta ve fırıncı seti dağıtıldı. Kum sanatçısı Veysel Çelikdemir'in un ve kum ile yaptığı gösterilere ziyaretçiler büyük ilgi gösterdi.

Un ve Unlu Mamuller Tanıtım Grubu Başkanı Turgay ÜNLÜ, Tanıtım Grubu Üyeleri Orhan İLHAN, Adnan HEKİMOĞLU ve Uğur ÇERÇİ ile Orta Anadolu Hububat, Bakliyat, Yağlı Tohumlar ve Mamulleri İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah KARA’nın katıldığı fuarda info standımızı Türkiye New York Başkonsolosu Sayın Ertan YALÇIN ve New York Ticaret Müşaviri Sayın Özgür ÇELİKEL ziyaret etti.

TÜM HABERLER