ANASAYFA
KURUMSAL
YÖNETİM KURULU
İSTATİSTİKLER
SEKTÖRE BAKIŞ
SOSYAL
İLETİŞİM
ENGLISH

Un ve Unlu Mamuller Tanıtım Grubu “Gana 1. Türk İhraç Ürünleri” Fuarı'nda

5.09.2016


Gana’nın Akra şehrinde 24-27 Ağustos 2016 tarihleri arasında düzenlenen ve Türkiye’den 51 firmanın katılım gerçekleştirdiği Gana 1.Türk İhraç Ürünleri Fuarı'na Un ve Unlu Mamuller Tanıtım Grubu ilk kez katılım gerçekleştirdi.

 

Milli katılım organizasyonu İstanbul Ticaret Odası tarafından gerçekleştirilen fuarın açılış törenine Gana Ticaret Bakanı, Gana Toprak ve Doğal Kaynaklar Bakanı,  Gana Ticaret Odası Başkanı katıldı. Un ve Unlu Mamuller Tanıtım Grubu Başkan Yardımcısı Nurettin DEMİRPOLAT, üyeler Adnan HEKİMOĞLU, Avşin KAŞIKÇI ve Eren Günhan ULUSOY’un  katıldığı fuarda info standımızı T.C. Gana Büyükelçisi Sayın Penbe Nesrin BAYAZIT, T.C. Akra Ticaret Müşaviri Sayın Şahin SARIKAYA ve İstanbul Ticaret Odası Başkan Yardımcısı Sayın Dursun TOPÇU ziyaret etti.

 

Fuar süresince Un ve Unlu Mamuller Tanıtım Grubu iştigal alanında yer alan başta un olmak üzere maya, nişasta ve diğer ihraç ürünlerinin ve Türkiye’nin potansiyelinin tanıtımı gerçekleştirildi ve tatlı tuzlu unlu mamuller ziyaretçilere ikram edildi.

 

Un ve Unlu Mamuller Tanıtım Grubu tarafından info standı gezen ziyaretçilere İngilizce hazırlanan ve tatlı ve tuzlu unlu mamuller tariflerini içeren yemek kitabı ile sektörü tanıtan katalog ve Tanıtım Grubu’nun ismi ve logosu bulunan mutfak önlüğü ve çanta dağıtıldı. 

TÜM HABERLER